Home
  • ✉ contact@wilmatacx.com

Haal het maximale uit je onderneming en het beste uit je leven!

Beste vriend(in) en/of collega-ondernemer,

Mijn naam is Wilma Tacx en leuk dat je mijn website bezoekt. Je bent waarschijnlijk enig speurwerk aan het verrichten om meer inzicht te verkrijgen in wat de expertise van en via Wilma Tacx - Advies, Support en Inspiratie voor jou kan betekenen. En wellicht ben je op zoek naar meer informatie 'over mij', wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik vandaan kom.

Ik geef je geen ongelijk want ik denk dat het belangrijk is om te weten met wie je te maken hebt. Hopelijk geeft deze site de informatie die je zoekt. Verder hoop ik dat onze paden elkaar zullen kruisen en dat ik je kan helpen, begeleiden en inspireren om het maximale uit je onderneming te halen en het beste uit je leven.

 

Advies, support en inspiratie

Je kunt een keuze maken uit De Effectieve Website als je op zoek bent naar de perfecte ondersteuning voor een optimale zichtbaarheid van jouw product, dienst of bedrijf. Daarnaast heb je MLM Support, waar je de nodige support en onafhankelijk advies kunt vinden als je moeite hebt met het vinden van de juiste klanten of zakenpartners voor jouw MLM of Netwerkmarketing bedrijf. En bij Inspiratie laat ik je een aantal van mijn favorieten zien, die ieder vanuit hun eigen expertise een positieve invloed hebben (gehad) op zowel mijn persoonlijke en daardoor automatisch ook op mijn ondernemende leven. Wie weet kun jij hier ook enige inspiratie uit halen en kan het ook voor jou behulpzaam zijn.

 

Durf te vragen!

Heb je een vraag, loop je ergens tegen aan, wil je ergens wat meer over weten of kom je ergens niet uit? Vraag het mij en wie weet kan ik je verder helpen. Hier vind je mijn contactgegevens.