De Effectieve Website
 • ✉ contact@wilmatacx.com
Ontdek de perfecte ondersteuning voor een optimale online zichtbaarheid van jouw product, dienst of bedrijf
Responsive en mobielvriendelijk design voor jouw website

Ben je op zoek naar?

Je wilt (meer) online zichtbaarheid voor jouw product, dienst of bedrijf. Je wilt een professioneel uitziende website: het digitale visitekaartje van je bedrijf. Je gaat op zoek naar manieren om dit aan te pakken en hoort van alles om je heen; nieuwe technieken, ontwikkelingen en strategieën verschijnen dan ook dagelijks in het nieuws. Wellicht heb je grote moeite om al deze ontwikkelingen bij te houden. Of ben je van mening dat je geen coach, dienstverlener, kleine ondernemer, ondernemer in MLM of Netwerkmarketing, therapeut of ZZP'er bent geworden om daarnaast ook nog eens heel veel tijd te besteden aan deze online zichtbaarheid.  

 

Wat kan De Effectieve Website voor jou betekenen?

Je bent liever gefocust met je eigen werk bezig, je beschikt niet over de benodigde (technische) kennis en/of je hebt geen tijd. Je zoekt daarom advies, inspiratie én support voor o.a.:

  • het opzetten van een nieuwe unieke website met de uitstraling die bij jou en jouw bedrijf past;
  • het herstylen/verbeteren van jouw huidige website;
  • het registreren van een eigen domeinnaam;
  • betrouwbare en veilige hosting;
  • het noodzakelijke onderhoud van je website;
  • het verkrijgen van meer bezoekers naar je website
  • het meer gedaan krijgen in minder tijd en hoe je van bezoekers ==> klanten maakt

Kortom: alles wat je precies nodig hebt onder één dak. En bovendien wil je dat dit professioneel gebeurt, maar zeker ook betaalbaar is en blijft.

Meer informatie?

Snuffel eens verder op de website De Effectieve Website en heb je een vraag, loop je ergens tegen aan, wil je ergens meer over weten, kom je ergens niet uit, vraag het mij en wie weet kan ik je verder helpen en/of adviseren. Hier vind je mijn contactgegevens.

Of beter nog, pak hier het eBook 'Vragen en antwoorden Wilma Tacx en De Effectieve Website' alvast mee. Hiermee krijg je een goede indruk wat ik voor jou kan betekenen. En om het gemakkelijker te maken zit hier ook een handige checklist bij, die je gaat helpen om van jouw website een succes te maken. Ook deze is gratis!

e book effectieve website